Loading...
Latest news

Bad Boy

Bad Boy er en pioner innen klær og tilbehør som er tilpasset alternative idretter. Selskapet ble grunnlagt i 1982 i San Diego, California, og bygget raskt et navn for seg selv ved å sponse idrettsutøvere og konkurranser innen surfing, skateboarding og motocross.
På begynnelsen av 1990-tallet utvidet Bad Boy sitt markedsområde til kampsport via sponsing av den legendariske brasiliansk jiu-jitsu mesteren Rickson Gracie og MMA profiler som Vitor Belfort og Frank Shamrock. Teamet har blitt utvidet gjennom støtte til unge krigere i MMA turneringer som Mark Kerr og Antônio Rodrigo Nogueira.

Den dag i dag holder Bad Boy sin tradisjon gjennom å støtte ledende actionsport, kampsport og fitnessutøvere rundt om i verden, inkludert Chris Weidman (UFC mellomvekt mester), DeMarco Murray (All Pro NFL running back), og Demian Maia (verdenskjent brasiliansk Jiu Jitsu og Submission Wrestling Champion).

Bad Boy er dedikert i sin støtte til actionsportutøvere og leverer høykvalitets produkter som forbedrer utøverens trening, ytelse og livsstil. De leverer innovative produkter med fokus på ytelse på alle kontinenter. Bad Boy har tiår med erfaring med å lage autentisk kvalitetsutstyr som er en foretrukket favoritt blant en rekke kjente idrettsutøvere.

Ny kolleksjon – Bad Boy X-train Range

Bad Boy har nylig kommet ut med en ny kolleksjon treningstøy, med ytelse som primærfokus:

Oppvarming

Du regulerer kroppstemperaturen naturlig gjennom svette. Med den ny kolleksjonen X-train Range ønsker ikke Bad Boy å forhindre det, de ønsker å forbedre denne prosessen.
Bad Boy X-Train Singlet har hurtigtørkende stoff og strategiske luftepaneler for å forbedre komfort under trening. Etter hvert som oppvarmingen din utvikler seg, svetter du mer. Takket være polymerstrukturen i klærne, leder Bad Boy X-Train klær svetten ut gjennom den ytre overflaten hvor det blir raskt fordampet. På denne måten, selv under en intens oppvarming, kan musklene prestere under optimal temperatur.

Trening

Bad Boy X-Train Compression-serien er bygget for å hjelpe deg ikke bare å trene hardere, men også lengre. Hvordan? Ved å gi optimalt press på musklene under trening. Kompresjonen forbedrer blodsirkulasjonen, og bringer mer oksygen til musklene.
Designet med rundfelling (gjelder for Bad Boy X-Train T-skjorte med lange og korte ermer), 4-veis ultra-stretch og flate sømmer, leverer Bad Boy X-Train Compression klær overlegen bevegelsesfrihet for den aktive utøver. Denne baselagkonstruksjonen fungerer som et ekte andrelags-hud for å redusere distraksjoner (ubehag, slitasjefølelse, overflødig materiale, etc) og hjelper deg å kun holde fokus på sportslige prestasjoner.

Restitusjon

Bad Boy X-Train Compression Apparel bruker et unikt stoff for å støtte arbeidende muskler både under og etter innsats. Takket være den forbedrede støtten til blodsirkulasjon, bidrar klærne til å gi mer oksygen til musklene og produserer mindre melkesyre.
Med optimal hold i klærne, blir det mindre stress og vibrasjonsskader på musklene mens du løper og løfter. Resultatet er at du begrenser muskelsmerter etter trening og reduserer risikoen for skade på grunn av muskeltretthet.

Utendørs bruk

På vei til treningsstudioet eller ved trening utendørs opplæring kan du ikke kontrollere været. Men det finnes jo som kjent ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Heldigvis har Bad Boy utviklet klær som tåler norsk klima. Bad Boy X-Train Bonded Jacket og Bad Boy X-Train Jogger Pants er yttertøy som er utformet for maksimal ytelse. Dette betyr at de dekker dine treningsbehov ute og i tillegg gir deg all den varme og komfort du fortjener etter treningen.
The Bad Boy X-Train Bonded Jacket har en leddet konstruksjon, med vannavvisende ytre stoff. Så du kan bevege deg fritt, du føler deg varm og man holder seg tørr. Uansett vær.
Bad Boy X-Train Jogger Pants er laget med en dual blandingsstoff for bedre utdrivelse av svette og tilbyr en konisk form for å forbedre bevegelsesfrihet. Trenger du ekstra motivasjon? Bad Boy X-Train Bonded Jacket inneholder en lomme med glidelås for å beskytte din mobil eller mp3-spiller fra vann. Ingen flere unnskyldninger for å ikke trene hardt og i dårlig vær.

Privacy Policy