Loading...
Latest news

Better Bodies

Better Bodies ble grunnlagt på begynnelsen av 1980-tallet av Mr Brian Moss, en svært berømt “fitnessguru” i New York. Better Bodies startet som et modellbyrå for fitness modeller og ble svært vellykket og godt kjent i USA. T-skjorter med Better Bodies logoen ble laget som promotering og etterspørselen etter Better Bodies klær tok helt av, og det ble da bestemt å lage en liten kolleksjon for å se om markedet var klar for et nytt klesmerke.

Visjonen til Better Bodies er å utvikle produkter for seriøse idrettsutøvere i gym & fitness miljøet, utøvere som forstår at en sunn atletisk kropp må gå gjennom mange timer med blod, svette og tårer for å lykkes! Idrettsutøvere som kjenner og setter pris på følelsen av smerte som man må overvinne for å få resultater! Idrettsutøvere som er stolte av å leve etter Better Bodies sin livsstil!

Better Bodies i dagens marked

I dag er Better Bodies ett av de store merkene i gym & fitness tekstilindustrien over hele verden! Svenske Fitness Trading AB er selskapet som står bak Better Bodies, et selskap med over 20 års erfaring og store ressurser som arbeider med utvikling, design, markedsføring, salg og distribusjon i flere land. Better Bodies definerer sin suksess gjennom høy kvalitet, funksjonalitet og design. Innflytelsen henter de fra idrettsutøvere og deres krav til hva som skal holde under harde treningsøkter, så vel som til daglig bruk, i en flott kombinasjon med den enorme etterspørselen fra forbrukerne.

Produkter

Better Bodies lanserer nye produkter gjennom hele året, samt at nye kolleksjoner dukker opp tilpasset ulike årstider, spesielt her i nord som har store temperatursvingninger. Treningsklærne fra Better Bodies er spesialdesignet for aktive utøvere som primært driver med styrketrening og fitness. Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne er svært god, og kombinert med et tøft uttrykk i klærne, vil du både få et maksimalt utbytte av treningen og samtidig se helt smashing ut med disse klærne. Tights, topper, gensere og bukser er tilpasset trente kropper, på godt og vondt. Better Bodies tilbyr også en god del treningstilbehør, eksempelvis treningsbelter, drareimer og treningshansker.

Brooklyn-kolleksjonen

Better Bodies har nylig gitt ut en ny kolleksjon – Brooklyn, som har tatt helt av på markedet. Blant annet kan du finne Gym Pants, som er smale joggebukser som er super å bruke på løpeturer. Joggebuksen er perfekt for deg som trenger en komfy og kul bukse, og som samtidig holder deg tørr og komfortabel under treningen. Buksen fungerer både til løping, på gymmen og på fritiden.

Brooklyn Gym Pants passer perfekt til den nye Brooklyn Zip Hood, som er en stilig hettegenser med glidelås i halsen. Det er en knalltøff genser som er myk og behagelig på innsiden. Den passer perfekt til bruk både før og etter trening, og er såpass kul at den også kan brukes på fritiden. Under hettegenseren kan du ha en Brooklyn Tee, som er en klassisk T-skjorte som passer til treningsøkta. T-skjorten er myk og behagelig, og har en bomullsblanding som trekker vekk fuktighet fra huden under trening. Med en tøff logo på brystet kan den enkelt brukes på fritiden også, og passer både til jeans og shorts.

Privacy Policy