Loading...
Latest news

Shakere / drikkeflasker

Hvis du trodde det eneste alternativet for å blande din proteinshake på farten var en av de store, uhåndterlige plastflaskene som følger med når du kjøper kosttilskudd eller proteinpulver, så må du tro om igjen. Det finnes shakere og drikkeflasker laget av glass, rustfritt stål og BPA-fri plast; shakere med egne siler eller fancy trakter for å sikre at din proteinshake er klumpfri, og det er shakere med kjekt tilbehør og funksjoner, for eksempel ulike tuter for å sippe eller glugge i deg shaken, bærestropper slik at du enkelt kan feste den til gymbagen, oppbevaringsrom for snacks og kosttilskudd, og til og med en bærbar USB oppladbar elektrisk mikser slik at du ikke trenger å riste shaken!

Med så mange tilgjengelige alternativer, hvorfor bruke en standard shaker som ikke passer til ditt behov uansett, og som ofte ender med at du må skrape ut klumper av protein som har satt seg fast til bunnen av koppen? For å hjelpe deg å velge, presenterer vi de viktigste funksjonalitetene til en shaker som blander jevnt og dekker ditt behov for å innta en shake etter trening.

Hva kjennetegner en god shaker eller drikkeflaske?

  • Robusthet: Poenget med å kjøpe en protein shaker drikkeflaske er i første omgang at du kan ha den med deg overalt uten at den går i stykker. Det betyr at den må tåle å bli kastet inn og ut av treningsbagen. Den må tåle de mange ganger du nødvendigvis mister den, sparker den over eller kanskje til og med slipper en vekt på den. Å ta til takke med en billig plastflaske vil garantere at den vil sprekke eller knuse og gymbagen vil for alltid lukte som vanilje (eller en annen smak av) proteinpulver.
  • En tett forsegling: Uavhengig om du bruker drikkeflasken til bare vann, en smoothie eller proteinshaker, ønskere du ikke noen av disse væskene blandet med gymtøyet ditt. Eller den bærbare datamaskinen. Eller lunsjen du pakket med deg i vesken. Eller at du etter din første slurk ender opp med å dele resten av shaken med T-skjorten din.
  • Et blandingssystem: Hvis du må riste flasken for å blande inn proteinpulveret, har du skaffet deg en vannflaske. Din shaker bør ha en blandingsball inkludert eller en annen blandingsfunksjon (eksempelvis en integrert sil) for å være sikker på at du ikke ender opp med en klumpete og tykk proteinshake.
  • Den er BPA-fri: Bisfenol A (BPA) er et kjemisk stoff som finnes i mange matemballasjer og plastprodukter og kan forstyrre hormonene i kroppen din og har vært knyttet til kreft og diabetes. Vi antar at du har en shaker fordi du trener og eer opptatt av å være sunn. Trenger vi si noe mer om den saken?
  • Den er lett å bære: Mange drikkeflasker er store og runde og kan være ganske vanskelig å få et skikkelig grep på, som gjør det lettere at den sklir ut av hendene og faller i bakke. Du bør ha en flaske utformet med grep i tankene. Det finnes også flasker med håndtak som du kan feste til gymbagen din, som gjør den enklere å få med seg når du er på farten.

BlenderBottle ProStak System

Vår favoritt når det kommer til shaker og drikkeflaske er BlenderBottle ProStak System, og passe for enhver som er fast innom et treningssenter i løpet av en uke.

Hvis du bruker drikkeflaske eller shaker til vanlig, og liker å blande proteinpulver i like før man drikker – eller kanskje du leter etter noe å lagre kosttilskudd og snacks i – BlenderBottle sitt Prostak System fikser begge deler. Flasken har dedikert lagringskapasitet for pulver, piller, kosttilskudd og mer. Shakeren leveres med flaske, to krukker i forskjellig størrelser, dosett og patentert BlenderBall visp for å sikre at din proteinshake er klumpfri. Krukkene kan brukes sammen med eller uten flasken og du kan utvide kapasiteten med flere krukker som kan kjøpes separat. Lokket har en egen låsemekanisme, slik at du ikke trenger å holde det nede når du blander, som betyr mindre sjanse for lekkasjer. Pillebeholderen i bunnen har også flere seksjoner, slik at du kan skille kosttilskudd og vitaminer, om nødvendig.

Privacy Policy